Plastisch chirurg Dr. Philippe Brewaeys

Plastische chirurgie

Kiezen voor plastische chirurgie doet u niet zomaar. Het is een ingrijpende keuze die u uw leven lang meedraagt. Maar als een esthetische ingreep u helpt om u beter in uw vel te voelen, dan is het prima om dit te overwegen. plastisch chirurg Antwerpen / Waasland

Deskundige informatie

Een plastische ingreep onderga je niet zomaar, alles begint natuurlijk met de juiste informatie.
Daarom is het voor u belangrijk om met een deskundige als dr. Philippe Brewaeys te spreken en uw situatie uit te leggen.

Een luisterend oor

Hij zal aandachtig luisteren naar uw wensen en u correct inlichten over de mogelijkheden en eventuele risico's. Dankzij zijn persoonlijke en discrete benadering voelt u zich vrij om al uw vragen te stellen.

Erkend plastisch chirurg

Dr. Philippe Brewaeys is al meer dan vijftien jaar erkend als plastisch chirurg en gespecialiseerd in esthetische correcties.

Hij is actief in en rond Antwerpen en beschikt over de diploma’s Geneeskunde en Algemene Chirurgie, en specialiseerde hij zich daarna in plastische chirurgie door in binnen- en buitenland opleidingen te volgen en praktijkervaring op te doen.

Plastisch chirurg Brewaeys beschikt dus over alle vaardigheden om esthetische correcties uit te voeren volgens de regels van de kunst.  

Als u dat wenst, gaat hij samen met u op zoek naar de best mogelijke ingreep voor u.

Dr. Brewaeys luistert naar u, en uw lichaam. En hij is bevoegd om zowel invasieve (bijv. facelift) als de niet-invasieve ingrepen (bijv. botox) uit te voeren.

Esthetisch plastisch chirurg Antwerpen, Waasland & Voorkempen

Voor diverse ingrepen m.b.t. esthetische plastische chirurgie aan de borsten of andere lichaamsdelen kan Dokter Brewaeys een gepaste oplossing voorstellen. Heb je een vraag i.v.m. de mogelijke borstoperaties en/of wens je een idee van de prijs voor een borstplastie te verkrijgen, aarzel dan zeker niet en contacteer de chirurg!

Dokter Phlippe Brewaeys contacteren voor bijkomende info m.b.t. plastische chirurgie

Andere liftings & correctiemogelijkheden bij plastisch chirurg Brewaeys te Antwerpen:
borstlift - borstvergroting - borstverkleining - borstprothese - buikcorrectie - buiklift - dijlift - billift - armlift - facelift - MACS-lift - halslift