halslift operatie

Halsliften

Net zoals het aangezicht, kan ook de hals door ouderdom, een ongezonde levensstijl ofnog slechte voeding overmatige rimpelvorming en/of een slaphangende huid vertonen. Het liften van de hals (wegwerken van de "dubbele kin") kan misschien ook voor u een geschikte oplossing bieden?!

Halslift

Bij een halslift / kinklift neemt Dr. Brewaeys de overtollige huid weg en spant hij de overgebleven huid mooi op achter de oren. Bij dergelijke ingreep kunnen tevens eventuele vetopstapelingen weggewerkt worden.

Door het liften van de hals bekomt men wederom strakke halst en kunnen de kledingstukken met diepe décolleté weer uit de zolderkast!

Halscorrecties onder algemene narcose

Het bij esthetische, plastische chirurgie al dan niet opereren onder narcose is uiteraard afhankelijk van de ingreep. Zoals de meeste ingrepen gebeuren ook halscorrecties onder algemene narcose.

Halslifting consultaties en operaties in Antwerpen

De consultaties inzake halslifting alsook de liftingoperaties zelf vinden plaats in volgende ziekenhuizen:

GZA St-Jozef Mortsel

GZA St-Vincentius Antwerpen

dinsdag 16u-18u & vrijdag 11u30-13u vrijdag 8u30-10u30
Tel +32 3 444 12 11 Tel: +32 3 285 20 00

Esthetisch plastisch chirurg - Halslifting

Voor diverse ingrepen m.b.t. esthetische plastische chirurgie aan armen, benen, buik, borsten, of de hals, nek en oorstreek kan Dokter Brewaeys een gepaste oplossing voorstellen. Heb je een vraag i.v.m. de mogelijke liftingingrepen en/of wens je een idee van de prijs voor een halsliftoperatie te verkrijgen, aarzel dan zeker niet en contacteer de chirurg!

Dokter Phlippe Brewaeys contacteren voor bijkomende info m.b.t.halslifting

Andere liftings & correctiemogelijkheden bij plastisch chirurg Brewaeys te Antwerpen:
borstlift - borstvergroting - borstverkleining - borstprothese - buikcorrectie - buiklift - dijlift - billift - armlift - facelift - MACS-lift - halslift