dijlift operatie

Dijen liften

Overtollige huid aan de binnenkant van de benen (lees: de dijen) kan voor vervelende fricties en bijhorende pijnen zorgen. Een dijlift kan de oplossing bieden!

Dijlift

Bij een dijlift neemt Dr. Brewaeys de overtollige huid weg. Daarna spant hij de overgebleven huid mooi op en lift ze naar boven. Eventueel wordt overtollig vet eerst weggezogen (cfr liposuctie).

Door het liften van de dijen bekomt men wederom mooie, elegante en strakke dijbenen.

Dijcorrectie onder algemene narcose

Al dan niet opereren onder narcose bij de esthetische, plastische chirurgie is uiteraard afhankelijk van de ingreep. Zoals de meeste ingrepen gebeuren dijcorrecties onder algemene narcose omdat dit als comfortabeler en aangenamer ervaren wordt.

Dijlifting consultaties en operaties in Antwerpen

De consultaties inzake dijlifting alsook de liftingoperaties zelf vinden plaats in volgende ziekenhuizen:

GZA St-Jozef Mortsel

GZA St-Vincentius Antwerpen

dinsdag 16u-18u & vrijdag 11u30-13u vrijdag 8u30-10u30
Tel +32 3 444 12 11 Tel: +32 3 285 20 00

Esthetisch plastisch chirurg - Dijlifting

Voor diverse ingrepen m.b.t. esthetische plastische chirurgie aan billen en/of dijen kan Dokter Brewaeys een gepaste oplossing voorstellen. Heb je een vraag i.v.m. de mogelijke liftingingrepen en/of wens je een idee van de prijs voor een dijliftoperatie te verkrijgen, aarzel dan zeker niet en contacteer de chirurg!

Dokter Phlippe Brewaeys contacteren voor bijkomende info m.b.t.dijlifting

Andere liftings & correctiemogelijkheden bij plastisch chirurg Brewaeys te Antwerpen:
borstlift - borstvergroting - borstverkleining - borstprothese - buikcorrectie - buiklift - dijlift - billift - armlift - facelift - MACS-lift - halslift