billift operatie

Billen liften

Te grote of te kleine billen en/of teveel vetmassa in de bilzone kan voor sommige mensen een estetische belemmering betekenen. Een bilplooicorrectie of billift kan de oplossing bieden!

Billift

Bij een billift neemt Dr. Brewaeys de overtollige huid weg. Daarna spant hij de overgebleven huid mooi op en lift ze naar boven. Eventueel wordt overtollig vet eerst weggezogen (cfr liposuctie).

Door het liften van de billen bekomt men wederom een mooie en strakke achterwerk.

Bilcorrectie onder algemene narcose

Het bij esthetische, plastische chirurgie al dan niet opereren onder narcose is uiteraard afhankelijk van de ingreep. Zoals de meeste ingrepen gebeuren ook bilcorrecties onder algemene narcose.

Billifting consultaties en operaties in Antwerpen

De consultaties inzake billifting alsook de liftingoperaties zelf vinden plaats in volgende ziekenhuizen:

GZA St-Jozef Mortsel

GZA St-Vincentius Antwerpen

dinsdag 16u-18u & vrijdag 11u30-13u vrijdag 8u30-10u30
Tel +32 3 444 12 11 Tel: +32 3 285 20 00

Esttetisch plastisch chirurg - Billifting

Voor diverse ingrepen m.b.t. esthetische plastische chirurgie aan billen en/of dijen kan Dokter Brewaeys een gepaste oplossing voorstellen. Heb je een vraag i.v.m. de mogelijke liftingingrepen en/of wens je een idee van de prijs voor een billiftoperatie te verkrijgen, aarzel dan zeker niet en contacteer de chirurg!

Dokter Phlippe Brewaeys contacteren voor bijkomende info m.b.t.billifting

Andere liftings & correctiemogelijkheden bij plastisch chirurg Brewaeys te Antwerpen:
borstlift - borstvergroting - borstverkleining - borstprothese - buikcorrectie - buiklift - dijlift - billift - armlift - facelift - MACS-lift - halslift