armlift operatie

Armen liften

Ouderdom of zwangerschap kan een overschot aan afhangende huid aan de onderarmen tot gevolg hebben. Het verwijderen van de overtollige huid aan de armen behoort tot de mogelijkheden van plastische chirurgie. Het liften van de armen (armhuid) kan misschien ook voor u de ideale oplossing zijn?!

Armlift

Bij een armlift neemt Dr. Brewaeys de overtollige huid weg. Daarna spant hij de overgebleven huid mooi op en lift ze naar boven. Eventueel wordt overtollig vet eerst weggezogen (cfr liposuctie).

Door het liften van de armen bekomt men wederom strakke bovenarmen.

Armcorrecties onder algemene narcose

Het bij esthetische, plastische chirurgie al dan niet opereren onder narcose is uiteraard afhankelijk van de ingreep. Zoals de meeste ingrepen gebeuren ook armcorrecties onder algemene narcose.

Armlifting consultaties en operaties in Antwerpen

De consultaties inzake armlifting alsook de liftingoperaties zelf vinden plaats in volgende ziekenhuizen:

GZA St-Jozef Mortsel

GZA St-Vincentius Antwerpen

dinsdag 16u-18u & vrijdag 11u30-13u vrijdag 8u30-10u30
Tel +32 3 444 12 11 Tel: +32 3 285 20 00

Esthetisch plastisch chirurg - Armlifting

Voor diverse ingrepen m.b.t. esthetische plastische chirurgie aan armen en/of benen kan Dokter Brewaeys een gepaste oplossing voorstellen. Heb je een vraag i.v.m. de mogelijke liftingingrepen en/of wens je een idee van de prijs voor een armliftoperatie te verkrijgen, aarzel dan zeker niet en contacteer de chirurg!

Dokter Phlippe Brewaeys contacteren voor bijkomende info m.b.t.armlifting

Andere liftings & correctiemogelijkheden bij plastisch chirurg Brewaeys te Antwerpen:
borstlift - borstvergroting - borstverkleining - borstprothese - buikcorrectie - buiklift - dijlift - billift - armlift - facelift - MACS-lift - halslift