Gelaat & lichaam

Dr. Brewaeys heeft bijzonder veel ervaring met figuurcorrectie, met name buikcorrectie, liposuctie, borstvergroting, borstverkleining, arm-, borst-, en dijlift.
Daarnaast voert hij ook volgende gelaatsbehandelingen uit:

- ooglidcorrectie
- neuscorrectie
- oorcorrectie
- facelift
- halslift
- MACS-lift
 
Hierbij een overzicht de figuurcorrecties:
   
Borstlift
Bij een borstlift wordt de borstklier in de gewenste vorm geboetseerd en vastgemaakt aan de borstspier. Daarnaast wordt de overtollige huid weggenomen en de tepel hoger gezet. Op die manier ontstaat een mooie, stevige boezem. Voor meer informatie kan u op de pagina Borstlifting terecht.

Borstvergroting
Bij een borstvergroting wordt een borstprothese ingebracht via de tepel of borstplooi. De snede in de huid is ongeveer 4 à 5 cm. Veel protheses worden ingebracht via de borstplooi onderaan. De borstprothese of implant  wordt achter of voor de borstspier geplaatst.. De positionering is afhankelijk van de bestaatnde situatie, volume, stevigheid en de persoonlijke wens van de patient. Voor meer informatie kan u op de pagina Borstvergroting/Borstprothese/Borstaugmentatie terecht.


Borstverkleining
Bij een borstverkleining wordt klierweefsel en overtollige huid weggenomen. Daarnaast wordt de tepel gelift en vaak verkleind. De borstklier wordt in de gewenste vorm gebracht en vastgemaakt aan de borstspier. Voor meer informatie kan u op de pagina Borstreductie/Borstplastie/Borstverkleining terecht
 
Buikwandcorrectie
Een buikwandcorrectie bestaat uit drie delen. 
  1. Eerst worden de slappe en uitgerekte buikspieren opgespannen zodat een strakke buik ontstaat.
  2. Daarna snijdt Dr. Brewaeys de overtollige huid van de onderbuik weg en verplaatst hij de navel, dan wordt de huid van de bovenbuik strak opgespannen.
  3. Tot slot volgt een liposculptuur van de maagstreek en de flanken.
 
Dijlift & billift
Bij een dijlift en billift neemt Dr. Brewaeys de overtollige huid weg. Daarna spant hij de overgebleven huid mooi op en lift ze naar boven. Eventueel wordt overtollig vet eerst weggezogen.
 
Armlift
Bij een armlift neemt Dr. Brewaeys alle overtollige huid weg. Daarna spant hij de overgebleven huid mooi op en eventueel wordt overtollig vet eerst weggezogen.
 
Liposuctie, lipofilling, liposculptuur
Via liposuctie kan uw figuur plaatselijk gecorrigeerd worden en verdwijnen plaatselijke vetophopingen. Het onderhuids wegzuigen van vet is één van de meest populaire ingrepen.
Vooral aan de heupen, de buik en de binnenzijde van de dijen wordt liposuctie toegepast. Daarnaast behandelt  Dr. Brewaeys, bij mannen, regelmatig een dubbele kin of borsten.
 
Schaamlipcorrectie
Ondanks het feit dat het om een erg eenvoudige ingreep gaat, is het voor vele vrouwen, spijtig genoeg, moeilijk bespreekbaar. 
Bij een schaamlipcorrectie wordt het overtollige deel van de schaamlip verwijderd. De clitoris blijft hetzelfde zodat de gevoeligheid in de erogene zone niet verandert.
 
Narcose
De meeste operaties gebeuren onder algemene narcose omdat dit als comfortabeler en aangenamer ervaren wordt, zeker bij langer durende ingrepen en wanneer meerdere zones worden behandeld.  De sociale handicap is er vooral bij gelaatsoperaties en duurt  1 tot 3 weken. De arbeidsongeschiktheid duurt  1 dag tot 2 weken, en bij belangrijke contouroperaties kan deze oplopen tot 4 weken. 

Overweegt u plastische of esthetische chirurgie?  Aarzel dan niet om beroep te doen op Dr. Brewaeys Philippe en zijn team. Contacteer ons gerust voor een verkennend gesprek.