Esthetische plastische reconstructie

Belemmert uw uiterlijke u om dagdagelijks tevreden in het leven te staan? Dan is het wellicht zinvol om een esthetische ingreep te overwegen. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Maak dan gerust een afspraak met Dr. Philippe Brewaeys, al meer dan vijftien jaar erkend plastisch chirurg.

plastische reconstructie

Correcte, persoonlijke en eerlijke info

De eerste consultatie vindt meestal plaats in zijn privépraktijk in Antwerpen.

U zal merken dat Dr. Brewaeys zijn patiënten persoonlijk en discreet behandelt  en dat hij u open en eerlijk informeert. Samen gaan jullie op zoek naar een oplossing op maat. En als een operatie voor u niet de beste oplossing is, of als u meer baat hebt bij een minder ‘ingrijpende’ ingreep, dan vertelt hij dat ook. Immers, Dr. Brewaeys is gekwalificeerd voor alle esthetische ingrepen en werkt dus perfect op maat van uw wensen en uw lichaam.

Uw welzijn is het belangrijkste

Bij Dr. Brewaeys kunt u altijd rekenen op een correcte en professionele behandeling.

Niet alleen tijdens de operatie maar al vanaf de eerste consultatie tot en met de nazorg. Daarbij staat uw welzijn steeds voorop. Zo vinden de grotere ingrepen plaats in het GZA-ziekenhuis te Mortsel of te Antwerpen. Daar wordt u omringd door professionals zodat alles vlot verloopt. Voor de kleine ingrepen (bijv. botox of fillers) hoeft u zelfs niet naar het ziekenhuis. Die krijgt u in alle rust in de privépraktijk.

Meer info m.b.t. platische reconstructies

Voor extra informatie m.b.t. esthetische reconstructies en remoddeleing zoekt u uw heil beter dan niet in de talloze internetfora maar wel via:

  • Belgische Genootschap voor Plastische Chirurgie
  • American Society of Plastic Surgery
  • Société Française de Chirurgie Plastique.

Esthetische plastische reconstructie Mortsel (Antwerpen), Voorkempen & Waasland

Voor diverse ingrepen m.b.t. esthetische plastische reconstructies aan buik, billen, borsten of andere lichaamsdelen kan Dokter Brewaeys een gepaste oplossing voorstellen. Heb je een vraag i.v.m. de mogelijke ingrepen en/of wens je een idee van de prijs voor een borstvergroting te verkrijgen, aarzel dan zeker niet en contacteer de chirurg!

Plastisch Chirurg Brewaeys contacteren voor bijkomende info m.b.t.plastische chirurgie

Andere liftings & correctiemogelijkheden bij plastisch chirurg Brewaeys te Antwerpen:
borstlift - borstvergroting - borstverkleining - borstprothese - buikcorrectie - buiklift - dijlift - billift - armlift - facelift - MACS-lift - halslift